Nog 'slechts' 837 km van Sebastian vandaan....
Door: Berto en Aafke
Blijf op de hoogte en volg Sebastian
10 April 2012 | Duitsland, Passau
Na door een paar familieleden, buren en vrienden te zijn uitgezwaaid, zijn we vanmorgen om 9.15 uur weggereden. Na eerst nog even geld te hebben gehaald en te hebben getankt, reden we dan echt om 10.00 uur Aalten uit. Op weg naar het grote avontuur. Of beter gezegd; de geweldige belevenis waar we zolang naar uit hebben gezien!
Over de heenreis kunnen we eigenlijk heel kort zijn; deze is helemaal naar wens gelopen. Maar dat kon ook bijna niet anders wanneer je met zo'n geweldige VW Multivan op pad kunt gaan. H&E, nogmaals héél erg bedankt dat we deze van jullie mee naar Slowakije mogen nemen!!
Merte heeft het ook heel goed gedaan. Ze heeft geen één keer gevraagd of we er al waren... Een dvd in de auto, waar je ook nog eens heerlijk met koptelefoon op je eigen kindermuziek kunt luisteren, doet wonderen...! En ook het leuke spelletje autobingo, welke Merte als cadeau onderweg mocht openmaken, was ook een succes.(Allemaal ontzettend bedankt voor de veeele cadeautjes die we mee hebben gekregen, voor onderweg en ook nog voor elke dag in Slowakije!!)
Om 17.30 uur stonden we voor ons hotel. Snel de spullen naar onze kamer gebracht en hopla, op zoek naar een restaurant in het centrum van Passau. Gelukkig moesten we hiervoor een stukje lopen, want onze benen waren wel toe aan wat rek- en strekwerk;-)
We hebben heerlijk gegeten. Zoals jullie op één van de foto's kunnen zien, werd het vrij snel tijd om ons hotel weer op te zoeken. Merte haar energie begon wat op te raken...Gelukkig lag de bank in het restaurant ook prima om ff te kunnen chillen (zoals ze zelf zegt..;-)
Morgen zetten we geen wekker (waarschijnlijk wekt Merte ons wel;-) Na het ontbijt stappen we onze bolide weer in en rijden we circa 400 km verder. Naar Bratislava (hoofdstad Slowakije), waar we donderdagochtend een ontmoeting met de advocaat hebben. Vervolgens, huplakee, de auto weer in om de laatste 5,5 uur te volbrengen naar Michalovce. En dan is het vrijdag.....DE dag waar we met z'n drietjes naar uitzien...
Maar goed, laten we niet op de zaken vooruitlopen. Eerst vannacht maar eens lekker slapen!
10 April 2012 - 18:39
Conny:
Als ik snel ben , ben ik de eerste die op de enterknop drukt.
Fijn dat alles is goed gegaan, ik had toch wel wat last van zenuwen vanochtend, maar dat krijg je als uitzwaaien zo lang protocol wordt.
Goede reis morgen en lekker slapen, jullie komen steeds dichter bij HET moment.
Merte, morgen weer een cadeautje !?
x x x mama, oma
PS ik zie nog geen foto's, komt zeker nog? -
10 April 2012 - 19:11
Conny:
Ik zie nu de foto's........wow, ik krijg er trek van, wat ziet dat eten er goed uit! Maar............zo'n grote schnitzel voor zo'n klein kind, hoewel, papa eet de rest wel op!
mama -
10 April 2012 - 19:15
Fam. Lindeman:
Hai Berto en Aafke,
De "kop" is eraf, al bijna op de helft. Fijn dat jullie veilig in Passau zijn aangekomen. Wat een reis en wat spannend allemaal. Slaap lekker vannacht en morgen weer uitgerust op weg voor de andere helft van de kilometers. Een hele goede reis morgen maar weer.
Liefs van Wouter & Renee -
10 April 2012 - 19:40
Familie Lensink:
Oh, fijn iets te horen van jullie eerste dag! Om half zes vanavond aan tafel zei ik al: Ik denk dat ze er ongeveer nu zijn! Dieuwke rekende alle uren in de auto uit en dat is voor hun echt een wereldreis zoals jullie weten. Varsseveld is hier al ver;). Merte Je bent echt een kanjer hoor!!!! We zijn trots op ons nichtje. Hopenlijk slapen jullie een beetje en kunnen jullie morgen vol frisse moed verder aan de Grote Reis naar meneertje van Deelen!
LFS J,R,D,W&L
10 April 2012 - 19:41
Meindert En Judith:
Steeds een stukje dichter bij Sebastian.
Fijn dat vandaag alles goed is gegaan en dat Merte het ook zo goed heeft gedaan, Super!!
Hopelijk slaapt Merte nu lekker en kunnen jullie ook van jullie nachtrust gaan genieten.
Voor morgen wensen we jullie een goede reis.
We denken aan jullie!!!
Groetjes van Meindert, Judith, Sanne en Mirthe -
10 April 2012 - 20:21
Rebekka:
Ondanks dat jullie pas net weg zijn is het nu al leuk om foto's te zien en om te horen dat het goed gaat! Succes nog even met verder reizen: beter blijft alles zo goed gaan!
Groetjes aan Merte :)
Rebekka -
10 April 2012 - 20:29
De Wildenbeestjes:
Fijn dat het goed ging vandaag! En wat een kanjer ben jij, Merte!
Nina vroeg vanmiddag: 'Is Merte er nu al, of is ze nog steeds aan het rijden?'
Wat een wereldreis, he!
We wensen jullie een goede nachtrust!
En voor morgen weer succes; een goed vervolg van de reis!
Liefs, Harald, Wieteke, Nina en Bastiaan
10 April 2012 - 20:30
Roelie:
Fijn iets van jullie te horen en te zien. Ook heel fijn dat alles zo goed is verlopen.Tja Bertho, volkswagen rijden is zo slecht nog niet:)
We wensen jullie een goede nacht en op naar het prachtige moment, om jullie kleine mannetje in de armen te sluiten.
liefs, Roelie -
10 April 2012 - 20:46
HHT:
Dag alle drie (en binnenkort alle vier!),
Fijn om zo snel al te kunnen meereizen met jullie! De spanning zal ongetwijfeld al wat oplopen, of niet?
We maken ons echter toch wel lichtjes zorgen: hebben jullie rekening gehouden met Sebastian op de terugweg? De multivan is nu al helemaal volgepakt, inclusief de achterbank...
Ach, komt ongetwijfeld goed!
Goede doorreis morgen!
Liefs van HHT -
10 April 2012 - 21:30
Hans En Jeanette:
Wat leuk om jullie zo te volgen, niet alleen met een verslag maar ook met foto`s.
We wensen jullie nog 3 goede nachten toe om dan eindelijk jullie zoon te ontmoeten.
Groetjes Fam. Lensink -
10 April 2012 - 22:01
Familie Rots:
Hey, wat fijn om te lezen dat jullie het eerste punt bereikt hebben van deze lange, maar o zo bijzondere reis :)
Slaap lekker en morgen een goeie 400km verder gewenst!
Het was allemaal al spannend, maar het lijkt alsmaar spannender te worden.
Het ga jullie goed,
Maarten en Renske
Nina, Laura, Janou, Linn, Jort. -
10 April 2012 - 22:20
Tamara:
Goed om te lezen dat de eerste dag zo goed is gegaan...
Op naar de volgende kilometers...
Merte wat ben jij een kanjer zeg!!
Hopelijk slapen jullie goed vannacht en kunnen jullie morgen weer uitgerust verder.
Een hele goede reis nog verder...
En ik blijf jullie volgen...
Lfs Tamara -
11 April 2012 - 06:42
Harriët Schwiening:
Hallo Bertho, Aafke en Merte,
voor vandaag ook weer een goede reis gewenst, hoop dat alles goed verloopt! Steeds een stuk dichter bij een hele bijzondere gebeurtenis! Leuk om ook al foto's te zien.
Heel veel lieve groetjes, en ik blijf jullie volgen,
Harriët (en familie) -
11 April 2012 - 06:48
Yvette:
Hoi, hoi reizigers,
Zo! Dat ziet er allemaal goed uit en het reisverslag is zo ontzettend leuk! Goede reis verder vandaag en take care!
Liefs, Y -
11 April 2012 - 07:16
Familie Holtman:
De foto's zien er goed uit!! Fijn dat het goed verloopt allemaal!!
Voor vandaag weer een goede reis!!
Gek idee dat dat kleine ventje er geen enkel idee van heeft dat jullie steeds dichterbij komen!!
Liefs Christian, Maaike, Thirze en Davide -
11 April 2012 - 07:39
Fam Reesink:
Goeie morgen
Hoop dat jullie een goeie nacht hebben gehad.En dan de bus maar weer in!
Fijn om te horen en te zien dat het zo goed gaat.
Wat een lekker he merte hele dag tv kijken en leuke en lekkere dingen krijgen.
Leuke foto's !
Rij voorzichtig vandaag en morgen natuurlijk.
we volgen jullie !
Dikke kus de Reesinkjes
11 April 2012 - 08:20
Tante Nelleke:
Eindelijk op weg naar Sebastian! De foto's spreken boekdelen. Wat een geweldige auto om op weg te gaan! We zijn blij voor jullie, dat alles zo voorspoedig is gegaan. Maandagochtend heb ik nog geprobeerd te bellen, om jullie goede resi te wensen.Maar ik hoorde van je moeder, Aaf, dat jullie naar de kerk waren. Het plan was om afgelopen zaterdag naar Aalten te komen en had dan nog een boekje voor Merte af willen geven over Stewart Little en jullie even gedag te zeggen. Leuk voor onderweg. Maar mijn gezondheid liet dit niet toe, helaas. Maar ik denk, dat jullie er ook niet echt op zaten te wachten, met alle drukte rondom jullie vertrek. Alle belangstelling is leuk, maar het kan ook wel eens een beetje te veel zijn. Dit is een heel bijzondere tijd voor jullie en de familie. We blijven jullie daarbij volgen, via deze pagina volgen. Weet, dat ook wij aan jullie denken, ook in ons gebed. Een hele dikke knuffel, ook van oom Jan, voor jullie alle drie.
Zbogom -
11 April 2012 - 09:10
Uit Ermelo... :):
Wat fijn dat de reis tot nu toe goed is gegaan. Echt een belevenis.
En dan de volgeladen bus. Wat een bagage!!! Wat heerlijk dat jullie een bus meekonden nemen!
Merte wat goed dat je het zo volhoudt meid. Zo'n lange spannende reis!
Heel veel succes vandaag met weer een heleboel kilometers voor de boeg.
En weer wat dichter bij Sebastian. Geniet van elkaar, de mooie reis en van alles wat komen gaat.
We denken aan jullie en bidden voor jullie.
Groeten van Marcel,Jorina, Ewout en Daniek.
11 April 2012 - 09:35
Fam. Den Boer:
Wij hebben gisteren aan jullie gedacht, hoe zullen ze het hebben. Handig dat we dan alleen op de site hoeven te kijken en dan het antwoord hierop hebben. Een fijne reis verder.
Wij bidden voor een hele mooi ontmoeting met Sebastian.
Groetjes Peter-Jan, Carlien, Aline en Thijs. -
11 April 2012 - 09:40
Marnix En Sandra:
Hai Berto, Aafke en Merte
ik hoorde vandaag dat jullie nu op reis zijn om jullie zoon op te halen en zag dus net via facebook deze site. Wat fijn voor jullie dat het eindelijk zo ver is! Wat spannend ook allemaal, hopelijk gaat alles voorspoedig en een hele goede reis!
Groetjes Marnix, Sandra en Florian -
11 April 2012 - 09:58
Rudy & Diana M L M:
Heeeeey lieverds, Pachtig om jullie zo te kunnen volgen.
Ik krijg er kippenvel van...........
Elke km is er één dichterbij Sebastian!
Alle goeds en doe voorzichtig!
Liefs ons -
11 April 2012 - 10:53
Ties En Trijnie:
Fijn dat de 1ste dag alles goed is gegaan. Wij wensen jullie verder nog een voorspoedige reis.
Heel spannend allemaal. We blijven jullie volgen.
groetjes van ons -
11 April 2012 - 11:37
Marike:
Haai lieve alle 3,
Ik ben zo vrij geweest om jullie bijzondere reis naar jullie zoontje/broertje te lezen/volgen.
We wensen jullie alle goeds!
Liefs Jean Paul, Marike & Floortje. -
11 April 2012 - 13:14
Vriendinnetjes:
Hallo Merte,
We hebben net je foto's gezien en vinden het leuk om iets over je reis te lezen. We hopen dat het goed gaat en dat de kennismaking met Sebastian fijn zal zijn. We kijken ernaar uit je weer op school te zien!
Naomi, Lot, Saar, Iris (en Maaike) -
11 April 2012 - 13:56
Juf Jolanda:
Hoi Merte en papa en mama.
Wat spannend allemaal, maar jullie komen steeds dichterbij....
Merte wat zit je je mooi hoog in de auto, als je terug komt op school heb je vast veel te vertellen, maar gelukkig kunnen wij op deze manier met je meereizen en lijkt het net alsof je niet zo ver weg bent. Veel plezier en geniet van alle leuke mooi dingen.
groetjes en een een knuffel ( die mis ik nu natuurlijk wel ) van mij
Juf Jolanda -
11 April 2012 - 14:32
Meta:
Leuk, zo'n reisverslag! Wat een rit moeten jullie maken, maar ja, je weet waar je het voor doet! Nog even doorzetten en dan is het zo vrijdag en kunnen jullie je zoon eindelijk in de armen sluiten. Heel veel succes, plezier enz. enz.
Liefs Meta -
11 April 2012 - 17:02
Irwin:
Mooi dat de reis voorspoedig verloopt.
Leuk dat we jullie reis zo kunnen volgen.
Geniet er van!
ps. de Jumbo/SdB heeft nog nooit zo'n mooi bakschap gehad ;-) -
11 April 2012 - 18:48
Mirjam:
Hoi Aafke, Berto en Merte,
Wat fijn dat jullie onderweg zijn en steeds dichterbij jullie ventje komen! Een heel voorspoedige reis verder!
Groetjes Mirjam, Luca en Lynn -
12 April 2012 - 08:20
Marleen Kosterman:
Goedemorgen drietal!
Wat fijn om iets van jullie te horen en te lezen dat jullie reis zo voorspoedig verloopt. Merte die het zo goed vol kan houden, een hele prestatie hoor zo lang stilzitten. Afleiding doet wonderen!
Zometeen een noodzakelijke ontmoeting met de advokaat en dan morgen de ontmoeting waar het allemaal om draait! Jullie knulletje Sebastian eindelijk zien. Een goede reis verder en veel plezier!
Liefs,
Niels & Marleen -
12 April 2012 - 19:00
Mir:
Fijn dat we jullie zo kunnen volgen! We leven met jullie mee!