Weer thuis! - Reisverslag uit Aalten, Nederland van Sebastian Deelen - WaarBenJij.nu Weer thuis! - Reisverslag uit Aalten, Nederland van Sebastian Deelen - WaarBenJij.nu

Weer thuis!

Door: Berto en Aafke

Blijf op de hoogte en volg Sebastian

29 April 2012 | Nederland, Aalten

We zijn weer thuis! Oost west, thuis best.....!

Na vandaag weer net zo'n goede reis te hebben gehad als gisteren, reden we vanmiddag om 17.00 uur 't Slaa op. En dat was best een heel fijn gevoel, vonden we alle drie. Alle vier kunnen we in dit geval niet zeggen, want Sebastian wist natuurlijk totaal niet waar die was. En al helemaal niet dat hij nu daadwerkelijk bijna bij het huis was waar hij ook niet meer weg zou gaan....

Het zien van alles rondom ons huis was al een feest op zichzelf: wat geweldig hoe mooi alles door familie, buren en vrienden was (is!) versierd!! Heel erg bedankt daarvoor! Maar daarnaast werden we ook erg blij van iedereen die op ons aan het wachten was! Echt hartverwarmend.

Na elkaar weer te hebben geknuffeld e.d. zijn we met familie en een aantal vrienden naar binnen gegaan om op de geweldige afgelopen 3 weken te toasten (lees; koffie drinken), maar vooral natuurlijk op Sebastian! Sebastian huppelde heerlijk tussen iedereen door en verkende de woonkamer ondertussen.

Na het kopje koffie met wafel en blauwe muisjes daarop, bleven we uiteindelijk met z'n viertjes achter. Na Sebastian en Merte even de tijd te hebben gegeven om de terugreis en het warme welkom te laten bezinken, hebben we Sebastian met de bovenverdieping kennis laten maken. We zagen dat hij het allemaal best heel vreemd vond. Ook zijn nieuwe kamertje. Eigenlijk is dit ook niet zo gek; wéér een andere plek voor hem...... Maar nu dan écht zijn allerlaatste vaste plek!! Waar hij altijd blijft en geliefd is!

Uiteindelijk was het dan echt tijd om te gaan slapen. Merte en Sebastian waren zienbaar en merkbaar moe.... Omdat Sebastian wat onrustig was en je kon zien dat hij zijn nieuwe omgeving wat ‘vreemd’ vond, heeft Aafke Sebastian dit keer met o.a. zachtjes zingen in slaap ‘geholpen’.
In korte tijd was het op beide kamers heerlijk rustig en hoorde je alleen nog maar de diepe ademhaling van twee geweldige, lieve kinderen die aan het slapen waren!!

Vanaf nu breekt een nieuwe tijd aan. Een hele belangrijke tijd, namelijk die van de hechting en het verder samen naar elkaar toegroeien. Als nieuw gezin!
Het zal vast en zeker een ontdekkingstocht gaan worden. Maar we hebben er veel vertrouwen in.
Te meer omdat we weten dat we er niet alleen voor staan, maar Hij ons leidt en met ons meegaat.

We zullen deze week ook nog wat foto’s van het welkom en de mooi versierde tuin op de site plaatsen.
Ook volgt er zeker nog een verslag van de eerste dagen van Sebastian in Aalten.
Wanneer die volgt? Dat weten we nu nog niet, maar check de site af en toe gerust even;-)

Hierbij willen we jullie allemaal in ieder geval al ontzettend bedanken voor alle lieve, mooie, ontroerende, warme, grappige en nog zoveel meer reacties op de verslagen en foto’s! En natuurlijk ook voor het meeleven via sms, telefoon of op een andere manier. Dit heeft ons erg goed gedaan en doet het nog steeds!!!

Liefs, Berto & Aafke
en een dikke virtuele knuffel van Merte en Sebastian:)

• 29 April 2012 - 20:46

Wilbert En Femke:

Hallo familie,
    wat was het bijzonder om jullie reisverslagen te lezen en elke keer de mooie koppies van jullie kinderen te zien....
    Erg mooi om te lezen wat jullie daar allemaal hebben meegemaakt
    Wat zal het speciaal zijn om nu als gezin weer heerlijk thuis te zijn in Aalten.

We wensen jullie heel veel geluk samen, geniet van elkaar!

Lieve groeten, Wilbert, Femke, Sep en Nanne

• 29 April 2012 - 21:03

Erik, Siska, Jagoda:

Welkom thuis allemaal!!! Fijn dat jullie zo'n warm welkom hadden! Geniet van elkaar! Fijn dat jullie ervaren dat God met jullie ging en gaat! Fijn dat God jullie een zoontje en broertje heeft toevertrouwd en voor Sabastiaan fijn dat God hem in jullie gezin waar veel liefde en warmte heerst heeft geplaatst! Lieve groetjes ersija

• 29 April 2012 - 21:10

De Wildenbeestjes:

Wat heerlijk he; beide kinders op dit moment onder jullie eigen dak diep in dromenland! (en waar zouden die dromen over gaan...?) Ze (en jullie ook) hebben een enerverende tijd achter de rug! Fijn om nu gewoon lekker thuis te zijn, en hier van elkaar te genieten en verder naar elkaar toe te groeien!
    Slaap lekker vannacht!
    Liefs, Harald, Wieteke, Nina en Bastiaan.

• 29 April 2012 - 21:20

Mathea:

Wat fijn dat jullie weer thuis zijn en dat alles goed is verlopen! Geniet ervan en 'succes' met het aan elkaar wennen, het vinden van een nieuw ritme als gezin. We wensen jullie Gods zegen bij dit alles.
    Hartelijke groeten,
    Rik en Mathea, Maria, Elisabeth en Tirza

• 29 April 2012 - 22:09

Conny Westerterp:

De eerste dag van de rest van jullie leven.........

Gods zegen....................... mama

• 30 April 2012 - 01:26

Teunie En Barend Van:

Beste mensen van harte gefeliciteerd ,
    nu met een zoon erbij , wat een dankbaarheid moet er nu toch wel zijn ? En behouden reisgehad ! Nu komt het pas .........de opvoeding , de zorg ,....het extra werk want dat zal ook niet weinig zijn , enz : Maar de liefde overwint alles toch !
    Ik zag straks een auto naar huis rijden het leuk Opa Teunis wel , t,was nacht kandat ?
    Er is nu al drukte hier op straat , het is 30 April ! Koninginnen dag , en ze komt naar Veeneendaal, nu beste mensen wees hartelijk gegroet vanons , Teunie en Barend van Deelen.

• 30 April 2012 - 06:07

Rudy & Diana:

Welkom thuis!!!!!! Heerlijk hé, zo'n warm welkom in de straat.
    Fijn dat alles zo goed is verlopen en dat jullie nu gezond thuis zijn!
    Geniet veel met z'n viertjes, en heel veel zegen toegewenst als nieuw gezin.
    Liefs, Rudy & Diana Marlinde Leonard en Maurice

• 30 April 2012 - 18:49

Tineke Jeurissen:

hoi hoi,
    Wat fijn dat jullie allemaal weer thuis zijn en wat een belevenis!
    Ik heb jullie met belangstelling en plezier gevolgd!!!
    Veel liefde en geluk met jullie viertjes!!!
    hartelijke groeten

• 01 Mei 2012 - 07:45

Mark En Susanne:

Lekker weer thuis!! Fijn dat jullie weer in Aalten zijn....
    We hebben jullie de laatste tijd gevolgd via de site, erg fijn om te lezen wat jullie samen allemaal hebben meegemaakt. En dan nu eindelijk thuis....
    We wensen jullie samen heel veel geluk, liefde, gezondheid en Gods zegen in jullie gezin!

Liefs Mark,Susanne, Renske, Mirthe en Esmee

• 01 Mei 2012 - 14:37

M.Rots:

Het is mooi en ontroerend om (al) jullie verslagen te hebben kunnen lezen; wat een proces is adoptie toch!
    En nu dus beginnen aan het 'volgende hoofdstuk' met ook vandaag dan nog maar: welkom thuis met z'n viertjes!
    Fam. A.H. Rots

• 01 Mei 2012 - 21:33

Niels:

Lief viertal,

Ontzettend warm welkom en bedankt voor jullie kaart en brief.
    Neem de tijd om te aarden een een goede hechting tot stand te brengen,
    maar vergeet vooral niet te genieten van een diepgewortelde wens die in vervulling is gegaan met de komst van jullie zoon en broertje Sebastian!

Niels & Marleen

• 03 Mei 2012 - 10:01

Cees En Willy:

Hallo Berto en Aafke Mirte Sebastiaan hartelijk welkom in Nederland met jullie nieuwe aanwinst
    fijn dat het voorspoedig is gegaan hetis heel wat om dit te doorstaan maar ook oor sebastiaan en niet te vergeten mirthe we wensen jullie veel liede voor elkaar en hopen op een eenheid in jullie gezin

wij zitten nu in schotland en ik had even tijd om jullie site op te zoeken
    hier gaat het ook goed en we hebben prachtig weer morgen hopon we weer terug te rijden naar de boot waar we om 17.30 verwacht worden en de overtocht weer naar nederland hopen te maken
    de hartelijke groeten Cees en Willy Gerco Gert jan William